Ilolla Porvoo 675 v. – 2021

Juhlarevyy on vauhdikas ja iloinen sekamelska Porvoon loistokasta historiaa ja etenkin  värikästä nykyaikaa tv:n realitysarjoineen. Musiikkia, laulua ja naurua, humoristista  runoutta ja sketsiviihdettä, imitaatiota ja dragtaidetta.

Mukana ilossa ovat Runeberg ja Kikka, jos vain Petronella-enkeli päästää heidät juhlimaan. Arvokkuutta tuovat Trump ja Suomen presidentit rouvineen ja vaikuttava Runo-kilpailu. Selviääköhän viimeinkin mitä Aleksanteri I:n ja Ulla Möllensvärdin välillä oikein tapahtui 1809? Sikatilan emäntä Kismet Kymäläinen possuineen järkyttää Tippa Haukkaa. Porvoon silloisen maalaiskunnan poliisiasemalle tupsahtava Jethro näyttää kadottaneen ajan, paikan, tajun ja itsensä.

Musiikista huolehtivat Danny ja Paula Koivuniemi, Stig ja Arja Koriseva, Carola Häggkvist, Arttu Wiskari ja Alma. Porvoon omat taiteilijat, Tapio Heinosen laulut ja ”Gammelbackan voimalausujat” nostavat tunnelman kattoon yleisön päästessä juhlimaan Porvoota iloisin mielin.

Juhlarevyy Ilolla Porvoo 675 v. on osa Porvoo 675 -juhlavuoden ohjelmaa.

Rooleissa Juha Laitila – Antti Taipale – Satu Laitila

Käsikirjoitus Juha Laitila – Jussi Tuominen

Ohjaus Otto Kanerva – Äänimaailma Antti Taipale

Tuotanto: Satu Laitila, Fast Move Oy, puh. 0400 787878 info@porvoonkesateatteri.fi

Tervetuloa viihtymään turvallisesti!
Kesäteatterin katsomo Taidetehtaan Ravintola Fabrikenissa on esteetön ja ilmastoitu. Bussi- ja taksikuljetukset pääsevät suoraan oven eteen ja autoille löytyy tunti ilmaista parkkiaikaa ulkona tai parkkihallissa. Kaikissa tiloissa ja toiminnassa huomioidaan viranomaisohjeet. Meille on turvallista tulla!

Vastaamme mielellämme

Onko mielessäsi kysymyksiä, lipputilaus tai terveisiä?

Ota yhteyttä