Finnvitsit – uhka idästä? 2019

Humoristinen sukellus viihteeseen, musiikkiin, rahaan ja maailman politiikkaan. Pieni suomalaiskylä, Kirkaskoski on jälleen kaiken huomion
pisteenä, kun odotetaan vaikuttaako kylän rauhaa ja rakkautta uhkuva vesi Melania ja Donald Trumpiin, Birgitte ja Emmanuel Macroniin ja Vladimir Putiniin. Onko maailmalla vielä toivoa?
Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Ainakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. Kylaan avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla PugatsovaNotkelmainen on ottanut huolehtiakseen vuosittaiset iltamat hyödyntäen laajoja kontaktejaan.

Jethro ja Sara pyörittävät Onnenpyöräa, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku ovat perustaneet Rähmāpulla-orkesterin, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Malla itse esittää sisarelleen Alla Pugatsovalle tekemiään, kauneimpia kappaleita, mutta ei vielä kerro muista ulkomaan tähdistā.

Kylällä Tommi Mäkinen on aloittanut ajo- ja ajattelutapakurssit., Kimi Räikkönen käy piipahtamassa ja jostain syystä myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa. Ehkä business mielessä?

Rooleissa Antti Taipale – Jukka Laaksonen – Juha Laitila
Käsikirjoitus: JUHA LAITILA
Ohjaus: OTTO KANERVA
Äänimaailma: ANTTI TAIPALE

Vastaamme mielellämme

Onko mielessäsi kysymyksiä, lipputilaus tai terveisiä?

Ota yhteyttä