Finnvitsit – Tähtien sota 2.0 – 2015

Porvoon Kesäteatterishow

FINNVITSIT – tähtien sodan paluu 2.0 kesällä 2015

Finnvitsit – tähtien sota oli huikea menestys Porvoon Taidetehtaalla kesällä 2014.

Suosion ja loppuunmyytyjen esitysten vuoksi syntymäpäivät jatkuvat vuonna 2042. Danny täyttää edelleen 100 vuotta, kuten niin moni muukin suomalainen. Tämä on mahdollista vain, koska on keksitty suomalaiseen geeniperimään sopiva aine, joka estää ikääntymisen ja saattaa jopa kääntää biologisen kellon kulun päinvastaiseen suuntaan. Tämä uskomaton aine on Suomen maaperästä kumpuava, kuulaan kirkas LAB HDEVESI.

Show’n esityspaikkana on Taidetehtaan lämpiö isoine lasiseinineen. Porvoon jokimaisema ja kesä tuovat tunnelman suoraan katsomoon. Kun kesällä 2014 alunperin oli ajatus, että yleisö ja näyttelijät eivä t ainakaan kastu vesisateessa, niin suuren kiitoksen saikin tilan viilennys, joka toi helpotusta helteisiin, Vitriinin terassi ja tarjoilualueen ulottuminen myö s katsomoon.

Nyt mukaan on kutsuttu uusia esiintyjävieraita mm. Myyntimies Jethro, Kiinteisö -Kaisa, Vesa-Matti Loiri, Tami Tamminen, Kai Kunnas, Jenni Vartiainen, oma Suomen Missi ja
Arttu Wiskari.

Viime vuonna juhlissa mukana olleilla esiintyjillä on myös uusi kujeita, musiikkia ja juttuja. Tarinoiden ja glamourin tunnelmasta vastaavat Paula Koivuniemi, Nipa Neumann, Katri-Helena,  Mette Mannonen, Tarja Turunen, Kikka, Tina Turner, Anita Hirvonen, Lady Gaga, Kaija Koo, Tarja Halonen, Martti Ahtisaari ja Sauli Niinistö , Matti ja Teppo, Eino Grön, Virve Rosti ja Sliipparit, Jukka Kuoppamäki, Sakari Kuosmanen, Matti Nykänen, Kalevi ja Tero, Robin, Elvis ja Danny. Mukana myös Remu ja euroviisuvoittaja CONCHITA WURST.

Ja aina jätetään tilaa vielä syntymäpäiväyllätyksille.

Järjestysmiehet Reunanen ja Notkelmainen odottavat Taidetehtaan lämpiön ovella vieraita saapuvaksi satavuotisjuhliin. Tästä alkaa Finnvitsit – Tähtien sodan paluu 2.0:
humoristisia hetkiä ja ajankohtaisia ”tositapahtumia” ja tarinoita viihdetaiteilijoiden ja poliitikkojen elämästä . Esitys kertoo suomalaisen viihteen kesäjuhlista niin lavalla kuin
takahuoneessa.

Käsikirjoitus: JUHA LAITILA
Ohjaus: OTTO KANERVA
Näyttelijä t: JUHA LAITILA – ANTTI TAIPALE – JUKKA LAAKSONEN

Vastaamme mielellämme

Onko mielessäsi kysymyksiä, lipputilaus tai terveisiä?

Ota yhteyttä